Antena 3 CNN Actualitate Orban răspunde acuzațiilor din Parlament: "O asemenea obrăznicie, îmi e greu să trec peste ea"

Orban răspunde acuzațiilor din Parlament: "O asemenea obrăznicie, îmi e greu să trec peste ea"

Premierul Ludovic Orban a răbufnit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, în urma tensiunilor generate de discuția pe tema măsurilor de relansare economică.

Orban răspunde acuzațiilor din Parlament: "O asemenea obrăznicie, îmi e greu să trec peste ea"
18 Mai 2020   •   17:46

„Dezbaterea era legată de economie și viitorul economiei și reducerea efectelor negative ale crizei Covid. În scurtul timp pe care l-am avut la dispoziție pentru a prezenta pe scurt măsurile, am încercat să vă prezint câteva puncte de reper ale programului nostru. Mă aștept să se vorbească despre economie. Nu s-a vorbit despre asta. Nu voi da decât o singură replică. Se vede că nu întelegeți nimic despre UE!”, a răbufnit premierul deranjat de faptul că discuția din Parlament a deviat de la temă și vizibil iritat că unii politicieni i-au cerut demisia.

„Nu vă e rușine să vorbiți despre românii care pleacă ca muncitori sezonieri, după ce ați alungat milioane de români din țară? O asemenea obraznicie, îmi e greu să trec peste ea”, a continuat Orban.

„Toată lumea vorbește de cifre. Încă nu am prezentat o cifră pentru că as fi lipsit de responsabilitate atâta timp cât nu știu pe ce resurse de la UE putem conta. Când o să avem o estimare a resurselor financiare de care dispunem, fiți siguri că o să vă spunem.”, a arătat premierul.

El a reiterat că modelul pe care se bazează Guvernul este de stimulare a investițiilor, de modernizare a infrastructurii.

Orban i-a atras atenția președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, căruia i-a cerut să respecte regulile și să poarte masca în spații închise.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close