Antena 3 CNN Actualitate Orban: ”Plângeți pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL”

Orban: ”Plângeți pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL”

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, le-a spus susținătorilor săi, după ce a pierdut competiția în fața lui Florin Cîțu că vor plânge „pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”.

Orban: ”Plângeți pentru cei care vor fi aleși în conducerea rămășițelor PNL”
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2021   •   08:26

Ludovic Orban a participat la o sesiune foto alături de susținătorii săi, după ce a pierdut lupta cu Florin Cîțu, pentru șefia PNL. Lângă Orban s-a așezat un liberal, pentru fotografie: „Cu fruntea sus, președintele nostru”, a spus el.

„Acesta este președintele nostru”, îi spune o femeie lui Ludovic Orban, în timp ce îi face o fotografie, relatează Mediafax.

Dând să plece, lângă Orban se așează un bărbat, căruia fostul președinte i se adresează: „Mariane, cu ochii în lacrimi, plângeți pentru bieții care vor fi aleși în conducerea rămășițelor Partidului Național Liberal”.

Sesiunea foto a continuat, în timp ce unii liberali i-au înghiontit pe alții, mai timizi, să meargă să facă poze cu fostul lider PNL.

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut 61,2% din sufragii.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close