Antena 3 CNN Actualitate Orban anunță noi restricții pentru români: ”Propun sistarea evenimentelor private!”

Orban anunță noi restricții pentru români: ”Propun sistarea evenimentelor private!”

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni dimineaţă, că va propune interzicerea evenimentelor private, întrucât organizatorii şi participanţii la astfel de evenimente sociale nu respectă numărul maxim de persoane prevăzut de lege în condiţii de pandemie iar evenimentele, în sine, reprezintă o modalitate principală de transmitere a coronavirusului.

Orban anunță noi restricții pentru români: ”Propun sistarea evenimentelor private!”
de Adrian Iclozan    |    12 Oct 2020   •   10:40

”Să vă spun eu o restricție pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele județene pentru situații de urgență iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane. Sunt foarte mulți organizatori de evenimente și foarte mulți care nu respectă regulile în organizarea nunților și e posibil să nu mai permitem organizarea unor astfel de evenimente private”, a spus Orban când a fost întrebat dacă există posibilitatea să fie impuse și alte restricții.

În acest moment, evenimentele private se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Orban evenimente private
Parteneri
Se cer despăgubiri de 6,7 miliarde de dolari în procesul Roșia Montană
x close