Antena 3 CNN Actualitate Orban şi-a lăsat staff-ul cu gura căscată. Gestul premierului i-a șocat pe toți

Orban şi-a lăsat staff-ul cu gura căscată. Gestul premierului i-a șocat pe toți

Reacţie surprinzătoare a premierului Ludovic Orban, la Giurgiu. În mod cu totul neaşteptat Orban a plecat fără nicio explicație în timp ce ministrul Transporturilor răpundea la întrebările jurnaliștilor.

Orban şi-a lăsat staff-ul cu gura căscată. Gestul premierului i-a șocat pe toți
de Iulia Gorgorin    |    19 Noi 2020   •   23:45

Premierul Ludovic Oraban s-a aflat joi în judeţul Giurgiu împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru a inaugura podul peste râul Argeş de pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu din localitatea Adunaţii Copăceni. 

 La evenimentul la care participau mai multe oficialități, Ludovic Orban a dispărut subit în timp ce jurnaliștii erau pregătiți să îi adreseze întrebări.

Momentul i-a surprins pe toti cei prezenți. Lucian Bode a fugit pur și simplu după premier, după care a revenit la microfon explicând că Orban se grăbește să ajungă la Constanţa.

Podul peste râul Argeș de la Adunații Copăceni din județul Giurgiu a fost inaugurat joi după o lucrare de modernizare care a ținut peste un an. Obiectivul a fost deschis în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Lucrările de reabilitare a podului de la Adunații Copăceni au început în vara anului trecut și au fost finalizate joi. Podul a fost inaugurat în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Obiectivul a fost consolidat și mai multe elemente au fost schimbate, potrivit Mediafax.

„Lucrările au început în iulie 2019 și au constat în demolarea plăcii de beton existente, al cărei grad de degradare era foarte ridicat. De asemenea, au fost montate dale prefabricate din beton armat, au fost executate hidroizolaţia, sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice. Parapetul metalic pietonal a fost înlocuit, fiind realizată o structură rutieră nouă, au fost amenajate trotuare, fiind montat, totodată, și un parapet metalic direcțional de tip foarte greu”, au anunțat reprezentanții Primăriei Giurgiu.

Reabilitarea podului de la Adunații Copăceni a costat aproape 9 milioane de lei.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Giurgiu staff
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close