Antena 3 CNN Actualitate Orban: ''Vom da măşti copiilor din familii sărace!''

Orban: ''Vom da măşti copiilor din familii sărace!''

Dacă furnizorul nu va respecta termenul de livrare pentru măştile destinate familiilor vulnerabile, Guvernul va rezilia contractul. Este declaraţia premierului Ludovic Orban, care a precizat, în acest context, că prioritatea Executivului este să asigure măşti pentru elevii din famile vulnerabile şi că nu vor fi distribuite măşti pentru toţii copiii.

Orban: ''Vom da măşti copiilor din familii sărace!''
de Iulia Gorgorin    |    24 Aug 2020   •   18:05

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, că autoritățile vor asigura măşti pentru copiii care provin din familii vulnerabile.

''Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care am alocat 175 de milioane de euro care sunt destinaţi decontărilor, cheltuielilor făcute de autorităţile locale şi de unităţile şcolare pentru: achiziţionarea de tablete, de echipamente de protecţie, de dezinfectanţi, substanţe de dezinfecţie.

În pregătirea şcolilor este un paterneriat în care este implicat şi Guvernul, sunt implicare şi autoriăţile locale şi toate autorităţile sanitare care trebuie să verifice respectarea regulilor de protecţie sanitară.

Noi vom deconta către autorităţile locale cheltuielile care sunt făcute pentru a asigura începerea anului şcolar în bune condiţii. În ceea ce priveşte măşti pentru toată lumea, cred că prioritar este să asiugăm măşti pentru copiii care provin din familii vulnerabile'', a declarat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: măşti Orban elevi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close