Antena 3 CNN Actualitate Organizația Mondială a Sănătății: „Pandemia este departe de a se sfârși. Vedem o creștere îngrijorătoare în Europa de est”

Organizația Mondială a Sănătății: „Pandemia este departe de a se sfârși. Vedem o creștere îngrijorătoare în Europa de est”

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătații, a declarat că pandemia de coronavirus este deaparte de a se termina.

Organizația Mondială a Sănătății: „Pandemia este departe de a se sfârși. Vedem o creștere îngrijorătoare în Europa de est”
27 Apr 2020   •   21:44

Într-o declarație de presă, OMS a precizat faptul că pandemia nu este nici pe departe aproape de a se sfâși, iar printre zonele cele mai afectate se numără și Europa de est, scrie CNN. 

„Pandemia este departe de a se sfârși. Vedem o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri în Africa, Europa de est, America de sud și anumite părți din Asia. În multe dintre aceste zone, cazurile nu sunt raportate în număr real, din cauza numărului redus de teste efectuate. 

Virusul nu va fi învins dacă nu suntem uniți, iar dacă nu suntem uniți se vor pierde și mai multe vieți”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o declarație de presă. 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close