Antena 3 CNN Actualitate Orgoliu sau dragoste? Copil de şase ani, răpit de propriul tată chiar de sub nasul autorităţilor

Orgoliu sau dragoste? Copil de şase ani, răpit de propriul tată chiar de sub nasul autorităţilor

Orgoliu sau dragoste? Copil de şase ani, răpit de propriul tată chiar de sub nasul autorităţilor
Sursa foto: Foto: sott.net
25 Mai 2012   •   18:07

Un bărbat care încerca să obţină în instanţă reîncredinţarea fiului său de şase ani, după ce, în urma divorţului, acesta fusese dat fostei lui soţii, şi-a luat, joi, copilul, l-a urcat într-o dubă şi a plecat într-o direcţie necunoscută, potrivit unui comunicat remis Mediafax de Poliţia Română.
   
Băiatul de şase ani participa, împreună cu părinţii, la o şedinţă de consiliere psihologică, moment în care tatăl l-a luat împotriva voinţei sale, l-a urcat într-o dubă verde cu numere de Arad şi a plecat cu acesta într-o direcţie necunoscută, se precizează în comunicat.
   
Femeia a sesizat Poliţia cu privire la dispariţia fiului său, iar poliţiştii îl caută acum pe minor.
   
"Minorul era încredinţat spre creştere şi educare mamei de către instanţa de judecată a Curţii de Apel Timişoara, în urma pronunţării divorţului şi în prezent  părinţii minorului se află în proces pentru reîncredinţare minor, proces deschis de către tată, pe rolul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea", se mai arată în comunicat.
   
Potrivit Poliţiei Române, copilul are 1,30-1,39 de metri înălţime, are o greutate între 25 şi 30 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt şi poartă chică. În momentrul în care a fost luat de către bărbat, acesta purta un tricou alb cu imprimeuri reprezentând personaje din desene animate, blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare, pantofi sport.
           
Serviciul Urmăriri a primit, în ultimul an, aproximativ de 3.000 de sesizări cu privire la dispariţia unor copii.
   
Directorul executiv al Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual - FOCUS, Gabriela Coman, a declarat, cu acelaşi prilej, că monitorizarea copiilor dispăruţi continuă câteva luni după ce aceştia sunt găsiţi.
   
Campania "Împreună, pentru siguranţa copiilor" a debutat, vineri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor Dispăruţi şi se adresează copiilor din clasele I-IV şi părinţilor acestora.


×
Subiecte în articol: Valcea Arad copii disparuti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close