Antena 3 CNN Actualitate Orgoliul oltenilor de la "U" Craiova. Mititelu insinuează că Florin Costea ar putea să refuze echipa naţională

Orgoliul oltenilor de la "U" Craiova. Mititelu insinuează că Florin Costea ar putea să refuze echipa naţională

Orgoliul oltenilor de la "U" Craiova. Mititelu insinuează că Florin Costea ar putea să refuze echipa naţională
Sursa foto: florin costea
08 Iun 2009   •   21:41

Primele probleme nu s-au lăsat aşteptate pentru noul selecţioner Răzvan Lucescu. Adrian Mititelu, patronul oltenilor de la Universitatea Craiova, este cel care l-a contestat dur pe tehnician, după e acesta l-a lăsat pe "starul" Florin Costea în tribune la meciul din Lituania, câştigat de "tricolori" cu 1-0. Mititelu lasă să se înţeleagă că atitudinea selecţionerului l-ar putea face pe Costea să înceapă să refuze convocările la echipa naţională.
"E problema selecţionerului că nu l-a folosit pe Costea, eu aş fi vrut altceva. Nu contest ceea ce a făcut Răzvan Lucescu până acum, dar cred că drumul pe care a pornit naţionala nu este cel mai bun. Cred că ar fi trebuit folosiţi mai degrabă jucători de 24, 25 de ani, pe care să ne putem baza şi în 2012. Până la urmă, am învins Lituania, nu Brazilia sau Germania.", a precizat patronul Ştiinţei, la GspTV.
"Dacă selecţionerul a mizat pe jucători mai experimentaţi acum ca să evite căderea în a treia urnă valorică, atunci e îndreptăţită decizia lui. Mă aşteptam oricum la altceva la echipa naţională, la o întinerire, dar până la urmă mi-a fost făcut un bine, Costea va fi motivat mai mult ca niciodată în jocul cu FC Vaslui.", a încercat Mititelu să vadă binele din spatele răului.
Mititelu consideră că echipa naţională este cea care a avut de pierdut în urma absenţei de pe teren a lui Costea. Lituania ar fi primit două goluri de la Florin Costea, care ar fi fost cel mai bun jucător de pe teren, declară plin de încredere boss-ul din Capitala Olteniei.
"Cred că dacă ar fi fost titular cu Lituania, Costea i-ar fi înşirat unul câte unul pe lituanieni şi dădea şi două goluri. Nu ştiu dacă va mai veni la naţională, el este foarte orgolios. Ce dacă e tânăr, văd că Tibi Ghioane e considerat erou că l-a refuzat atâta timp pe Piţurcă", a declarat plin de subînţelesuri patronul Universităţii Craiova, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close