Antena 3 CNN Actualitate Orice ar plăti pentru aşa servicii... şi totuşi, acestea nu sunt pentru oameni! Vezi despre ce este vorba

Orice ar plăti pentru aşa servicii... şi totuşi, acestea nu sunt pentru oameni! Vezi despre ce este vorba

Orice ar plăti pentru aşa servicii... şi totuşi, acestea nu sunt pentru oameni! Vezi despre ce este vorba
Sursa foto: foto: clipartof.com
12 Apr 2012   •   17:21

Când stăpânul nu-i acasă, pisicile... merg la pensiune. Este o formă puţin adaptată a unui vechi proverb dar... este cât se poate de actuală. În Timiş, un centru pentru îngrijirea animalelor de companie oferă cazare pentru pisici, câini, chiar şi reptile sau păsări exotice, pentru tarife care pleacă de la 16 lei pe zi. Atenţie, însă. Ca şi în cazul unui hotel care se respectă, pentru perioadele de sărbători, rezervările se fac în avans.

Câini, pisici, chiar şi păsări exotice sau reptile pot primi găzduire în acest centru atunci când stăpânii lor pleacă în concediu. Pentru perioadele de sărbători rezervările se fac însă cu săptămâni bune în avans, aşa că pensiunea e acum plină.

Plimbări în aer liber, spaţii de joacă speciale, mâncare aleasă şi multă afecţiune. Pe scurt, condiţii... ca la mama acasă. Pentru pisici, tariful pleacă de la 16 pe zi, iar pentru câini, de la 28 de lei. Tratamentele suplimentare, cum ar fi cele de înfrumuseţare, scot din buzunarul stăpânilor încă 10 lei pe zi.

Sunt foarte mulţi clienţi care au căţei, aflaţi pe tratament sau cu boli cronice care marg şi atunci şi li se administrează tratatmentul. 

Toţi angajaţii centrului au pregătire în domeniul veterinar. Şi cum recomandările sunt din cele mai bune, animalele pleacă înapoi acasă cu gândul la următoarea vacanţă.


×
Subiecte în articol: sărbători
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close