Antena 3 CNN Actualitate Oricum nu mai citeşte nimeni. În sediul unei biblioteci s-au cazat zeci de muncitori care plantează copaci

Oricum nu mai citeşte nimeni. În sediul unei biblioteci s-au cazat zeci de muncitori care plantează copaci

Oricum nu mai citeşte nimeni. În sediul unei biblioteci s-au cazat zeci de muncitori care plantează copaci
Sursa foto: Foto: colegiul-ion-minulescu.com
de O.P.    |    30 Mar 2012   •   05:51

 Primarul comunei Fărcăşeşti, din judeţul Gorj, a transformat bibilioteca în spaţiu de cazare pentru zeci de muncitori.  Pe la geamurile lăcaşului de cultură stau atârnate hainele echipelor care plantează copaci pe terenurile exploatărilor miniere din zonă.  La vederea jurnaliştilor, muncitorii au devenit agresivi cu jurnaliştii şi s-au blocat în clădire.

De câteva zile o firmă din judeţul Vâlcea a mutat zeci de muncitori zilieri în clădirea fostei biblioteci din comuna Fărcăşeşti. Acolo unde ar fi trebuit să fie cărţi, sunt acum atîrnate rule la uscat.

Localnicii sunt deranjaţi de noii vecini.

Primarul a trimis jurnaliştii să depună o plângere la sediul închis al primăriei şi a găsit şi o explicaţie pentru locatarii nepoftiţi.

Edilul a refuzat să vină la faţa locului, dar şi-a trimis un consilier care, la rândul lui, nu a vrut să vadă ce se întâmplă în spaţiul bibliotecii.

La iniţiativa primarului, biblioteca s-a desfiinţat în urmă cu ceva vreme şi în locul ei ar trebui să existe o sală pentru organizarea nuntilor şi botezurilor. Edilul din Fărcăşeşti a devenit celebru pentru pomenile electorale pe care le pregăteşte localnicilor sub formă de ajutoare în scutece, biberoane sau aspiratoare.



×
Subiecte în articol: biblioteca carti cazare muncitori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close