Antena 3 CNN Actualitate Ornamente şi ţigle au căzut de pe o clădire din centrul Oradei, în timpul discursului lui Kelemen Hunor

Ornamente şi ţigle au căzut de pe o clădire din centrul Oradei, în timpul discursului lui Kelemen Hunor

Ornamente şi ţigle au căzut de pe o clădire din centrul Oradei, în timpul discursului lui Kelemen Hunor
15 Mar 2014   •   20:33

Mai multe ornamente de pe faţada unei clădiri cu trei etaje din centrul municipiului Oradea şi ţigle de pe acoperişul imobilului au căzut, sâmbătă seară, din cauza vântului, chiar în timp ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, ţinea un discurs la manifestările de 15 Martie, în parcul din apropiere, scrie Mediafax.
   
Sâmbătă seară, în timp ce în Parcul Libertăţii din Oradea se desfăşurau manifestările dedicate Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, vântul a început să sufle cu putere, iar la un moment dat, în timp ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, ţinea un discurs, participanţii au auzit un zgomot puternic la o clădire din apropiere.
   
Astfel, mai multe ţigle de pe acoperiş şi ornamente de pe faţada clădirii cu trei etaje, foarte înalte, situată pe strada Libertăţii, au căzut din cauza vântului puternic. Imobilul respectiv este unul de patrimoniu, Art Nouveau, având la parter magazine şi la etaje locuinţe, iar strada pe care se află mărgineşte parcul unde se desfăşurau festivităţile de 15 Martie.
   
Primarul Ilie Bolojan a plecat de la locul festivităţii spre clădirea respectivă, iar apoi edilul a chemat un echipaj de jandarmi care au securizat zona, blocând traficul rutier, dar şi accesul pietonilor.
   
Ulterior, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a degajat trotuarul şi carosabilul şi a luat legătura cu locatari ai imobilului, iar apoi pompierii au asigurat cu plasă de protecţie clădirea.
   
În urma incidentului nu au fost persoane rănite.
  

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Ungaria tinutul secuiesc
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close