Antena 3 CNN Actualitate OTRAVĂ vândută în farmacii. "Şterseseră termenul de valabilitate de pe cutiile medicamentelor"

OTRAVĂ vândută în farmacii. "Şterseseră termenul de valabilitate de pe cutiile medicamentelor"

OTRAVĂ vândută în farmacii. "Şterseseră termenul de valabilitate de pe cutiile medicamentelor"
de O.P.    |    20 Sep 2012   •   06:07

O farmacie din Iaşi a vândut medicamente expirate de ani de zile. Administratorul lanţului de farmacii se apără şi spune că una din angajate a plasat acele medicamente expirate pentru a se răzbuna, deoarece îi fuseseră decoperite produse lipsă în gestiune. Nu este prima dată însă când sunt descoperite astfel de probleme aici. Firma a mai fost amendată cu 10 mii de lei în urmă cu trei ani.

La o farmacie din Iaşi, inspectorii OPC au găsit medicamente care aveau şters termenul de valabilitate sau erau expirate de doi ani. Totul a ieşit la iveală după ce o fostă angajată a dezvăluit că patronul farmaciei ştia de aceste nereguli. Patronul se apară şi spune că este o înscenare a femeii pentru că îi fuseseră descoperite produse lipsă în gestiune.

Nu este pentru prima data când patronul farmaciilor este sancţionat. În urmă cu trei ani a mai fost amendat pentru aceleaşi nereguli.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Direcţia de Săntate Publică din Iaşi vor monitoriza încontinuare activitatea tuturor punctelor de lucru ale lanţului de farmacii.




×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close