OTRAVĂ vândută în farmacii. "Şterseseră termenul de valabilitate de pe cutiile medicamentelor"

de O.P.    |    20 Sep 2012   •   06:07
OTRAVĂ vândută în farmacii. "Şterseseră termenul de valabilitate de pe cutiile medicamentelor"
O farmacie din Iaşi a vândut medicamente expirate de ani de zile. Administratorul lanţului de farmacii se apără şi spune că una din angajate a plasat acele medicamente expirate pentru a se răzbuna, deoarece îi fuseseră decoperite produse lipsă în gestiune. Nu este prima dată însă când sunt descoperite astfel de probleme aici. Firma a mai fost amendată cu 10 mii de lei în urmă cu trei ani.

La o farmacie din Iaşi, inspectorii OPC au găsit medicamente care aveau şters termenul de valabilitate sau erau expirate de doi ani. Totul a ieşit la iveală după ce o fostă angajată a dezvăluit că patronul farmaciei ştia de aceste nereguli. Patronul se apară şi spune că este o înscenare a femeii pentru că îi fuseseră descoperite produse lipsă în gestiune.

Nu este pentru prima data când patronul farmaciilor este sancţionat. În urmă cu trei ani a mai fost amendat pentru aceleaşi nereguli.

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Direcţia de Săntate Publică din Iaşi vor monitoriza încontinuare activitatea tuturor punctelor de lucru ale lanţului de farmacii.
x close