Antena 3 CNN Actualitate Un pacient s-a aruncat de la etajul patru al spitalului CFR din Ploiești şi a supravieţuit

Un pacient s-a aruncat de la etajul patru al spitalului CFR din Ploiești şi a supravieţuit

Bărbatul în vârstă de 35 de ani era internat la spitalul CFR din Ploiești. Din motive încă necunoscute, el a ales să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul patru al unităţii medicale.

Un pacient s-a aruncat de la etajul patru al spitalului CFR din Ploiești şi a supravieţuit
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   21:30

Gestul pacientului i-au şocat pe martorii care l-au văzut prăbuşit în curtea interioară a unităţii spitaliceşti din Ploieşti. Din fericire, bărbatul de 35 de ani a supravieţuit impactului cu solul şi martorii au sunat imediat la 112.

"La data de 30 decembrie , polițiștii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați, în jurul orei 17:30, cu privire la faptul că o persoană este căzută de la înălțime în curtea interioară a unei unități medicale din Ploiești (n.r. Spitalul CFR). Eeste vorba despre un pacient care ar fi căzut de la etajul 4 al unității medicale”, spun poliţiştii.

În urma impactului cu solul bărbatul a suferit numeroase traumatisme la cap, bazin și membrele inferioare.

Un echipaj medical a acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 35 de ani, care a fost ulterior transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă  şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

×
Subiecte în articol: pacient
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close