Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat care a ajuns la Urgenţe, suspect de COVID, nu a mai aşteptat rezultatul testului şi s-a spânzurat

Un bărbat care a ajuns la Urgenţe, suspect de COVID, nu a mai aşteptat rezultatul testului şi s-a spânzurat

Situaţie dramatică la Târgu Jiu, acolo unde frica de COVID a fost prea mare pentru un bărbat de 35 de ani. Omul a ajuns în camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă cu simptome specifice virusului SARS-COV-2. Nu a mai aşteptat rezultatul testului şi s-a sinucis.

Un bărbat care a ajuns la Urgenţe, suspect de COVID, nu a mai aşteptat rezultatul testului şi s-a spânzurat
de Cristi Popovici    |    26 Oct 2020   •   20:00

Pacientul, suspect de infecție cu noul Coronavirus, a fost găsit spânzurat într-un salon al Spitalului Județean de Urgentă Târgu-Jiu.

Bărbatul în vârsta de 35 de ani fusese internat în urma cu câteva ore, după ce ajunsese la camera de gardă, cu simptome specifice persoanelor infectate cu COVID.

De acolo, a fost internat la secția de psihiatrie, întrucât avea un comportament violent.

A fost băgat intr-un izolator, unde medicii i-au făcut testul COVID.

În așteptarea rezultatului, pacientul a găsit găsit spânzurat de gratiile de la geam, folosind lenjeria spitalului. În ciuda manevrelor de resuscitare, omul a decedat.

Poliţiştii au început o anchetă, iar, în paralel, conducerea spitalului verifică dacă angajaţii instituţiei au greşit atunci când l-au lăsat singur pe pacientul care dădea semne vizibile de tulburări psihice.

Conform Poliției Gorj, primele cercetări arată că bărbatul de 35 de ani, din comuna Măceșu de Jos, județul Dolj, a fost găsit spânzurat cu o curea de gratiile de la geam, într-un salon de izolare al Spitalului de Psihiatrie.

„Acesta fusese internat astăzi, ca urmare a unui apel 112 efectuat de un cetățean care l-a observat căzut pe carosabil. Bărbatul a fost izolat ca urmare a comportamentului agresiv, pe fondul consumului de alcool”, spun reprezentanţii IPJ Gorj.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close