Antena 3 CNN Actualitate Telefoanele și alte echipamente electrice, interzise în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Telefoanele și alte echipamente electrice, interzise în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

Telefoanele, laptopurile și tabletele vor fi interzise pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Telefoanele și alte echipamente electrice, interzise în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
Sursa foto: Facebook/Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare
de Adelina Miron    |    12 Noi 2021   •   18:28

Măsurile vin ca urmare a unei recomandări făcute de Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene pentru a reduce riscul de incendii în spațiile cu concentrații ridicate de oxigen.

Aparținătorii care au nevoie de informații despre starea pacienților internați la ATI vor putea să sune la numărul de telefon al Spitalului Județean Satu Mare, după care vor fi direcționați spre numărul de interior al secției respective. 

În cazul în care nu li se răspunde la telefon, aparținătorii sunt rugați să transmită un e-mail la adresa [email protected], în care să precizeze numele lor și pe cel al pacientului, numărul de telefon și detalii minime privind încercarea lor de a contacta personalul medical.

„În actualul context epidemiologic, în urma recomandărilor/instrucțiunilor primite, precum și având în vedere suprasolicitarea secției de terapie intensivă și a personalului medical aferent acesteia, ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente care pot să apară la nivelul comunicării personalului medical menționat cu aparținătorii. 

Înțelegem îngrijorarea și preocuparea acestora pentru starea de sănătate a celor dragi, dar doar împreună putem să evităm apariția unor incidente/evenimente nedorite care se pot solda cu pierderi de vieți omenești. Mulțumim pentru înțelegere”, transmite SJU Satu Mare, potrivit presasm.ro.

Comisia Europeană a întocmit o serie de recomandări pentru a reduce riscul de incendii în spațiile cu concentrații ridicate de oxigen.

Pe lista recomandărilor se află și interzicerea utilizării echipamentelor electrice portabile în apropierea pacienților care sunt contectați la surse de oxigen.
 

×
Subiecte în articol: sectie telefon spital pacienti angajati
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close