Antena 3 CNN Actualitate Situație gravă la un spital din Craiova. Pacienții au fost ventilați manual după ce au sărit siguranțele

Situație gravă la un spital din Craiova. Pacienții au fost ventilați manual după ce au sărit siguranțele

Au fost momente de coșmar pentru medicii de la Spitalul de Urgență Craiova. Mai bine de 10 minute, cadre medicale au ventilat manual pacienții internați pe secția ATI Covid pentru că au sărit siguranțele de la tabloul electric.

Situație gravă la un spital din Craiova. Pacienții au fost ventilați manual după ce au sărit siguranțele
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    Loredana Chimoiu    |    09 Oct 2021   •   14:48

Unitatea de primiri urgențe, recent reabilitată, unde nici măcar nu se făcuse recepția, a fost transformată peste noapte în secție ATI Covid, transmite reporterul Antena 3 Loredana Chimoiu.

Cadrele medicale au crezut că pot să introducă în noua secție mai mult de 8 pacienți. Toate aparatele au început să bipăie când a fost introdus și cel de-al 9-lea pacient, așa că au lăsat doar 8 pacienți.

Astăzi, cei 8 pacienți au fost ventilați manual după ce au sărit siguranțele. Personalul tehnic se afla în spital în acele momente și a reușit să intervină la timp și să redreseze situația.

Medicii spun că este exclus ca la Craiova să se mai accepte introducerea unui nou pat în secția ATI pentru că deja le este foarte teamă de ce se poate întâmpla.

29 de pacienți sunt în izolator și așteaptă un loc pe secția ATI, la nivelul Craiovei.

×
Subiecte în articol: ati Craiova spital pacienti
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close