Pacienții operați la Spitalul de Arși riscă infectarea mortală cu bacterii! Li se administrează resturi de substanțe anestezice folosite la alți bolnavi - VIDEO

de S.T.    |    05 Ian 2017   •   10:49
Pacienții operați la Spitalul de Arși riscă infectarea mortală cu bacterii! Li se administrează resturi de substanțe anestezice folosite la alți bolnavi - VIDEO Foto: pixabay.com

Pacienților operați la Spitalul de Arși li se administrează resturi de substanțe anestezice folosite la alți bolnavi și păstrate în seringi!

Utilizarea resturilor de medicamente injectabile reprezintă o rută documentată științific de răspândire a infecțiilor nosocomiale, scrie tolo.ro.

Anestezicele sunt refolosite după zile de păstrare, iar pacienții riscă infectarea mortală cu bacterii, conform unei expertize INML.

Gazeta Sporturilor a intrat, în primele zile ale lui 2017, în posesia unei înregistrări video făcute în decembrie 2016 la Spitalul de Arși din București.

În timpul unei operații, o asistentă explică medicului cum se injectează resturi de anestezice, utilizate la mai mulți pacienți.

Imagini care arată cum pacienților operați la Spitalul de Arși li se administrează resturi de substanțe anestezice folosit from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

x close