x close

Palatele lui Ceauşescu din Primăverii ar putea fi vândute. Au fost trecute în patrimoniu privat. Vezi cât valorează

de Antena3.ro    |    03 Dec 2011   •   22:06
Palatele lui Ceauşescu din Primăverii ar putea fi vândute. Au fost trecute în patrimoniu privat. Vezi cât valorează 429 Foto: Mediafax

Palatele lui Nicolae Ceuşescu din cartierul Primăverii ar putea fi vândute! Primul pas a fost deja făcut. Celebrele Vile Lac 1 şi 2, dar şi Palatul Primăverii au fost trecute din patrimoniul public al statului în cel privat. Doar pe aceste trei imobile statul ar putea încasa aproape 100 de milioane de euro, mai mult decât pe cele 600 de apartamente ce vor fi scoase la licitaţie de Regia Patrimoniului de Stat.

Multe dintre faimoasele petreceri ale familiei Ceuşescu s-au ţinut la Palatul Primăverii. Într-o discreţie totală. În anii '80, cartierul în care locuia toată florea comunistă era inaccesibil bucureştenilor de rând.

Deşi multe dintre obiecte au fost furate la revoluţie, clădirea face mulţi bani. Are un club, o spălătorie şi zeci de camere de serviciu cu o suprafaţă impresionantă.

Hotărârea de guvern prin care palatele lui Ceauşescu sunt pregătite pentru vânzare mai spune că, dacă nimeni nu va cumpăra imobilele RAAPPS la valoarea reală, ele pot fi vândute la preţul de inventar, mult sub preţul pieţei.

 
Get Adobe Flash player

Citeşte mai multe despre:

nicolae ceausescu licitatie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati