Antena 3 CNN Actualitate Palatul Cotroceni se renovează. Vezi cât ne costă lucrările la reşedinţa prezidenţială

Palatul Cotroceni se renovează. Vezi cât ne costă lucrările la reşedinţa prezidenţială

Palatul Cotroceni se renovează. Vezi cât ne costă lucrările la reşedinţa prezidenţială
Sursa foto: Foto: peisaje.ro
de N.B.    |    17 Noi 2011   •   21:48

La Palatul Cotroceni se lucrează de zor ca nu cumva Crăciunul să-l prindă pe preşedinte în şantier. Aproape 20 de mii de euro vor mai pleca din bugetul de stat în şantierul de la Cotroceni, până la sfârşitul anului.

Zeci de muncitori recondiţionează trotuarele, înlocuiesc ţiglele sparte de pe acoperiş şi retencuiesc pereţii care stau să cadă. Şi duşurile şi toaletele personalului care se ocupă de Grădina Cotroceni sunt renovate.

La toate acestea se adaugă şi reparaţia capitală a rezervoarelor de apă. Aşa că, tot până la sfârşitul anului vor fi înlocuiţi robineţii, refăcută izolaţia şi revopsite conductele. Peste 13.000 de euro ne vor costa lucrările.

Şi porţile Cotrocenilor vor fi reparate. Lucrările la doar două porţi ne vor costa peste 5.000 de euro.

De curând, Administraţia Prezidenţială a mai început o licitaţie şi pentru recondiţionarea mobilierului. Scaunele, mesele şi fotoliile au fost reparate cu aproape 8.000 de euro.

Renovările continuă şi anul viitor. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, lista reparaţiilor cuprinde, printre altele, reabilitarea Muzeului Cotroceni, a staţiei de pompare apă în caz de incendii şi a unor lifturi. Nu mai puţin de 165 de mii de euro va costa Preşedinţia toate aceste reparaţii.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close