Antena 3 CNN Actualitate Palatul Cotroceni, sediul ideal pentru paraziţii greu de înlăturat. De ani de zile, pereţii îi sunt măcinaţi de CIUPERCA LACRIMOGENĂ

Palatul Cotroceni, sediul ideal pentru paraziţii greu de înlăturat. De ani de zile, pereţii îi sunt măcinaţi de CIUPERCA LACRIMOGENĂ

Palatul Cotroceni, sediul ideal pentru paraziţii greu de înlăturat. De ani de zile, pereţii îi sunt măcinaţi de CIUPERCA LACRIMOGENĂ
de S.T.    |    16 Noi 2013   •   19:09

Palatul prezidenţial este "subminat" de un inamic de care Traian Băsescu nu prea se poate apăra. Zidurile Cotroceniului sunt măcinate, zilnic, de ciuperca lacrimogenă. Chiar aşa se numeşte şi este un parazit care distruge pereţi, lemnul, cărţile sau chiar materialele izolante, cam tot ce găseşte în cale şi conţine celuloză.

Ciuperca s-a dovedit chiar mai puternică şi decât inginerii de la o firmă specializată în distrugerea de microorganisme, care nu au reuşit să scape Palatul Cotroceni de acest parazit.

Oamenii din cartier văd lucrurile mult mai simplu. Consideră că, acolo unde există neglijenţă şi dezinteres, vor exista întotdeauna şi probleme care nu-şi vor găsi rezolvarea.

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale susţin că prezenţa unor ciuperci în pereţii de la Cotroceni nu a fost confirmată prin niciun studiu al specialiştilor.

Palatul Cotroceni, locul în care sunt primiţi şefi de stat, de guverne, delegaţii oficiale internaţionale, ar trebui să fie un loc impecabil. Cei care se ocupă de administrarea lui, nu par a fi cei mai gospodari oameni.

Palatul suferă grav la capitolul imagine. Curtea arată ca un loc părăsit. Pereţi scorojiţi, banci rupte, corpuri de iluminat stricate, tencuială căzută şi pavaj stricat. Asta după ce la finalul lui 2011 palatul a trecut prin reparaţii serioase.

Nu mai puţin de 3 contracte fuseseră încheiate atunci care totalizate ajungeau la suma de aproximativ 100.000 de lei.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close