Antena 3 CNN Actualitate Panică în SUA, în așteptarea uraganului distrugător Irma. Român din Miami: „Toți pleacă spre nord!”

Panică în SUA, în așteptarea uraganului distrugător Irma. Român din Miami: „Toți pleacă spre nord!”

Panică în SUA, în așteptarea uraganului distrugător Irma. Român din Miami: „Toți pleacă spre nord!”
07 Sep 2017   •   18:16

Un român stabilit în Miami, SUA, a vorbit, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre cum trăiesc oamenii de acolo starea de tensiune de dinaintea sosirii uraganului distrugător Irma, care va lovi coasta Floridei în acest weekend.

„Rafturile magazinelor sunt goale, oamenii și-au baricadat geamurile, (...) unii au plecat din oraș și autostrăzile sunt pline. Toți pleacă spre nord”, a spus Răzvan Gheorghe, la Antena 3, arătând că el amână încă decizia unei eventuale evacuări, având în vedere că prognozele de până acum arată faptul că uraganul Irma își va schimba direcția.

Uraganul Irma este cel mai puternic fenomen ciclonic care ameninţă Florida de la Andrew în 1992, care era tot de categoria a 5-a. Chiar dacă traiectoria sa nu se cunoaşte încă cu certitudine, uraganul Irma ar urma să lovească Florida în acest weekend.

Uraganul Irma va fi "cu adevărat distrugător" când va ajunge pe coastele Floridei, a declarat joi Brock Long, şeful agenţiei americane pentru situaţii de urgenţă (FEMA), pentru postul CNN.

Preşedintele Donald Trump a scris pe Twitter "fiţi prudenţi, rămâneţi în siguranţă!" El a adăugat: "Avem echipe de oameni talentaţi şi curajoşi la faţa locului care sunt gata să ajute". 

 

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute Irma uragan Florida
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close