Antena 3 CNN Actualitate Panică pe calea ferată. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a luat foc

Panică pe calea ferată. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a luat foc

Panică pe calea ferată. Locomotiva trenului Cluj-Napoca - Viena a luat foc
Sursa foto: ARHIVA Foto: captură Antena 3
17 Oct 2019   •   09:24

Locomotiva trenului de persoane Cluj-Napoca - Viena a fost cuprinsă de flăcări, joi, imediat după plecarea din staţia Cluj-Napoca, călătorii fiind evacuaţi din vagoane până la sosirea pompierilor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

"Două autospeciale pentru stins incendii şi un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea a venit în jurul orei 7,40, iar din primele informaţii se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca - Viena. Călătorii au fost evacuaţi din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiţi de urgenţă la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate şi realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse", informează ISU Cluj.

Potrivit martorilor, vagoanele cu călătorii au fost duse cu o altă locomotive în staţia Cluj-Napoca. Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele incendiului

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: calea ferata
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close