Antena 3 CNN Actualitate Panou publicitar controversat în Timişoara: Afişul arată un bebeluş cu o braţară pe care scrie „homosexual“

Panou publicitar controversat în Timişoara: Afişul arată un bebeluş cu o braţară pe care scrie „homosexual“

Panou publicitar controversat în Timişoara: Afişul arată un bebeluş cu o braţară pe care scrie „homosexual“
Sursa foto: Foto: antena3.ro
16 Apr 2011   •   10:07

Un panou publicitar montat în centrul oraşului Timişoara a stârnit un val de reacţii negative printre locuitorii oraşului! Afişul înfăţişează un bebeluş având la mână o brăţară pe care scrie "homosexual". Timişorenii sunt revoltaţi mai ales că panoul se află în apropierea mai multor şcoli şi instituţii.

Reclama este pe un panou aflat la înălţime, în imediata vecinătate a unui hotel din centrul Timişoarei. Lângă fotografia bebeluşului, este scris faptul că publicitatea vine în sprijinul comunităţii gay din România.

Singurul element de identificare este numele unei asociaţii de promovare a homosexualităţii, "Eu sunt. Tu?", din Capitală.

Afişul spune că acţiunea ar fi finanţată printr-un "girant oferit de Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, nimic mai mult. Totodată, suportul metalic nu are niciun element de identificare, aşa cum prevede legea.

Ceea ce este însă şi mai ciudat este că nici reprezentanţii Primăriei din Timişoara, nici cei ai Poliţiei Locale nu ştiu al cui este panoul.

Dacă poliţiştii reuşesc să îi identifice pe proprietarii panoului, acestea riscă o amendă între 1.000 şi 2.000 de lei, în cazul în care nu au autorizaţie eliberată.

 


×
Subiecte în articol: afis bebelus Timisoara gay
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close