Antena 3 CNN Actualitate Panouri de siguranţă la metrou: Metrorex va face licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate

Panouri de siguranţă la metrou: Metrorex va face licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate

Panouri de siguranţă la metrou: Metrorex va face licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    01 Mar 2019   •   18:16

Metrorex a făcut demersuri pentru montarea panourilor de siguranţă, urmând să fie lansată o licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate, iar apoi, după definitivarea şi avizarea/aprobarea documentaţiilor tehnico-economice, se va demara procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie a acestui sistem de siguranţă.

Potrivit unui comunicat al companiei, după finalizarea celor două studii, se vor şti cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât şi termenul de implementare a acestuia.

„Cu privire la montarea sistemului de protecţie a călătorilor la marginea peroanelor staţiilor de metrou, Metrorex a făcut demersuri pentru stabilirea obiectivului de investiţii referitor la montarea panourilor de siguranţă. Acestea vor fi montate pentru a proteja călătorii atunci când, la orele de vârf, peroanele unor staţii sunt foarte aglomerate. Pentru început, va fi demarată o licitaţie pentru studiul de prefezabilitate şi fezabilitate, urmând ca mai apoi, după definitivarea şi avizarea/aprobarea documentaţiilor tehnico-economice, să se demareze procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie a noului sistem de siguranţă. După finalizarea celor două studii, se vor şti cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât şi termenul de implementare a acestuia”, se arată în comunicat.

De asemenea, Metrorex dă asigurări că circulaţia trenurilor de metrou cu călători se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

×
Subiecte în articol: Metrorex companie licitatie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close