Antena 3 Actualitate Panouri provocatoare ale UDMR pe străzile din Oradea - FOTO

Panouri provocatoare ale UDMR pe străzile din Oradea - FOTO

23 Oct 2016   •   16:36
Panouri provocatoare ale UDMR pe străzile din Oradea - FOTO

Pe străzile din Oradea au apărut panouri outdoor cu mesaje provocatoare în numele UDMR, deși, oficial, campania electorală nu a început. Un asemenea panou îndeamnă practic la o revoltă fiscală, subliniind că banii orădenilor ar trebui să rămână în plan local, nu să ajungă... în capitala României, scrie ebihoreanul.ro.

"Salvăm Oradea! De Bucureşti. Taxele noastre să îmbogăţească Ardealul. NU Capitala!", este mesajul asumat de UDMR. Realizat exclusiv în limba română, mesajul se vrea, în mod evident, provocator la adresa majorităţii româneşti şi la adresa noţiunii de "stat naţional unitar", dar doreşte să le sublinieze adversarilor "centralismului" şi suporterilor formaţiunii faptul că aceasta a rămas dedicată ideii de autonomie locală.

sursa: ebihonreanul.ro

Potrivit informaţiilor publicate pe internet, bannere publicitare asemănătoare au fost amplasate şi în alte mari oraşe ale Transilvaniei, cum ar fi Cluj Napoca.

×
Subiecte în articol: UDMR
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close