x close

Papa Francisc în România. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza condițiilor meteo

de S.T.    |    31 Mai 2019   •   22:18
Papa Francisc în România. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza condițiilor meteo Foto: captură Antena 3

Papa Francisc în România. Aeronava care îl va transporta pe Papa Francisc sâmbătă dimineaţă, în drumul său către Miercurea Ciuc, va ateriza la Târgu Mureş din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şi nu la Bacău, cum s-a anunţat iniţial, a anunţat Comitetul Interministerial pentru Securitatea vizitei Suveranului Pontif.

Papa Francisc în România„Comitetul Interministerial pentru Securitate 'Vizita Papa Francisc' a analizat condiţiile meteo şi a decis ca, mâine (sâmbătă, 1 iunie - n.red.), aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa Papa Francisc să aterizeze la Târgu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial. Schimbarea traseului nu afectează programul iniţial al Papei Francisc care va ajunge la Şumuleu Ciuc şi la Iaşi la orele anunţate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către Comitetul Interministerial pentru Securitate.

Papa Francisc în RomâniaPapa Francisc va oficia sâmbătă, de la ora 11.30, Liturghia Pontificală în sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc, unul dintre cele mai vechi locuri de pelerinaj din Europa Centrală şi de Est.

Citeşte mai multe despre:

Papa Francisc în România Targu Mures Bacau
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati