Antena 3 CNN Actualitate Papan Chilibar, actorul din ?Eu când vreau să fluier, fluier?, rămâne după gratii

Papan Chilibar, actorul din ?Eu când vreau să fluier, fluier?, rămâne după gratii

Papan Chilibar, actorul din ?Eu când vreau să fluier, fluier?, rămâne după gratii
22 Apr 2010   •   19:50

Papan Chilibar rămâne după gratii. Actorii din filmul ?Eu când vreau să fluier, fluier? au mers joi la tribunal ca să-l sprijine. Dar, deşi au convins juriul de la Berlin că merită un premiu pentru filmul lor ... cu judecătorii români, n-au mai avut noroc.

Distribuţia peliculei "Eu când vreau să fluier, fluier" s-a mutat pe holurile Tribunalului Bucureşti. În urmă cu două luni urcau pe scena de la Berlin pentru a primi Ursul de Argint. Acum, au mers în sala de judecată pentru a-l susţine pe colegul lor, Papan Chilibar.

Înainte de a fi arestat din nou, Papan a filmat alături de ?La Familia? un videoclip pentru promovarea filmului lui Florin Şerban. A jucat acelaşi rol de deţinut. A fost încă o dată Ursu Actor, nu hoţ.

Încătuşat, Papan a ajuns joi în faţa judecătorilor. I-au zâmbit de la câţiva metri distanţă, colegii săi, Ada Condeescu şi George Piştereanu. Cei doi actori nu s-au gândit niciodată că vor ajunge acolo.

?Este un talent extraordinar, nativ care nu are nevoie de şcoală, aşa cum am avut noi. Aşa că trebuie să i se ofere o şansă, sau a doua şansă?, a spus actriţa Ada Condeescu. Iar toată lumea s-a întrebat un singur lucru. Are Papan puterea să se schimbe?

?Papan sigur o sa se schimbe, Papan e schimbat?, e de părere actorul George Piştereanu. ?Eu il susţin, de asta sunt aici, am încredere c o să se reabiliteze?, a spus şi Ada Condeescu. Iar avocatul său a încercat să le explice judecătorilor că Papan trebuie eliberat pentru a putea să-şi întreţină familia. Se va angaja ca muncitor necalificat, se apucă de şcoală şi nu mai fură.



?Sunt convins că are puterea să se schimbe, altfel nu l-ar fi susţinut atâta lume?, a declarat avocatul său, Andrei Sorescu.

Fost deţinut, devenit actor peste noapte şi reţinut din nou pentru furt. Este povestea lui Papan Chilibar, unul dintre protagoniştii filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin. Bărbatul a fost reţinut în aprilie, alături de alte trei persoane, pe motiv că, în cursul lunii ianuarie, ar fi sustras bani din mai multe apartamente.

Papan Chilibar riscă ani grei de închisoare pentru furt calificat.

Observator

×
Subiecte în articol: furt calificat actor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close