Antena 3 CNN Actualitate Păpuşa Traian Băsescu, spânzurată, sugrumată şi incendiată de protestatari la Timişoara

Păpuşa Traian Băsescu, spânzurată, sugrumată şi incendiată de protestatari la Timişoara

Păpuşa Traian Băsescu, spânzurată, sugrumată şi incendiată de protestatari la Timişoara
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    18 Ian 2012   •   18:38

Protestatarii din Piaţa Victoriei de la Timişoara au spânzurat, iar apoi au dat foc unei păpuşi care îl reprezenta pe preşedintele Traian Băsescu, informează Mediafax. Pe păpuşă scria "Judecat şi spânzurat cu tot PDL-ul" şi "Să trăieşti bine după gratii".

După câteva minute în care păpuşa a fost spânzurată de un băţ şi agitată printre protestatari, câţiva dintre aceştia i-au dat foc. În acest timp manifestanţii intonau imnul naţional, iar alţii scandau "Jos Băsescu". Anterior, câţiva manifestanţi au simulat că sugrumă păpuşa.

Protestatarii au steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie "România, salvează-te", "Jos Guvernul mafiot", "Jos Băsescu" şi scandează "Jos Boc", "Demisia" şi "Jos Băsescu".

 

   
Mitingul este autorizat până la ora 17.00, iar de la ora 18.00 în Piaţa Victoriei sunt aşteptaţi suporterii echipei Poli Timişoara, care vor protesta faţă de modificările aduse Legii 4 din 2008.

La miting a avut loc şi un incident, după ce un bătrân a fost lovit de unul dintre liderii revoluţionarilor care protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara, victima fiind scoasă din mulţime de către jandarmi.
 

×
Subiecte în articol: papusa Timisoara proteste Piata Victoriei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close