Antena 3 CNN Actualitate "Parcă ne-am fi aflat în Triunghiul Bermudelor!" Bilanţul DEZASTRULUI de ieri, din Capitală

"Parcă ne-am fi aflat în Triunghiul Bermudelor!" Bilanţul DEZASTRULUI de ieri, din Capitală

"Parcă ne-am fi aflat în Triunghiul Bermudelor!" Bilanţul DEZASTRULUI de ieri, din Capitală
Sursa foto: Foto: George Dumbrava
de O.P.    |    24 Mai 2013   •   10:07

Optsprezece persoane au fost duse la spital, 140 de arbori au fost doborâţi de vânt şi 21 de construcţii provizorii au fost afectate în urma vijeliei de joi din Capitală, în aproape şapte ore fiind primite 650 de apeluri la numărul 112 privind 174 de incidente, potrivit datelor centralizate la MAI.
  
În urma vijeliei din Capitală, la numărul 112 au fost înregistrate 650 de apeluri între orele 15.30 şi 22.00, a anunţat vineri Ministerul Afacerilor Interne, într-comunicat de presă.
  
Persoanele care au sunat la 112 au anunţat 174 de incidente, dintre care 140 de arbori doborâţi de vântul puternic, trei panouri publicitare căzute, 21 de corturi şi construcţii provizorii afectate, şapte cabluri electrice şi trei stâlpi căzuţi.
  
Zece persoane rănite au fost transportate la spital de echipajele SMURD şi alte opt de către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a precizat Ministerul Afacerilor Interne.
  
Echipajele de pompieri şi de poliţie au intervenit în Bucureşti şi în ţară de joi după-amiază până vineri dimineaţă la incidentele produse în urma vijeliei.

×
Subiecte în articol: furtuna vijelie ploi vant puternic
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close