Antena 3 CNN Actualitate Parcare de peste 10.000 de metri pătraţi, la subsolul unui complex imobiliar din Bucureşti

Parcare de peste 10.000 de metri pătraţi, la subsolul unui complex imobiliar din Bucureşti

Parcare de peste 10.000 de metri pătraţi, la subsolul unui complex imobiliar din Bucureşti
Sursa foto: Parcare
11 Dec 2009   •   08:36

Într-un Bucureşti supra-aglomerat, unde foarte mulţi şoferi de declară norocoşi dacă găsesc un loc de parcare, un dezvoltator imobiliar a venit cu ideea de a face o parcare subterană de peste 10.000 de metri pătraţi. Practic tot subsolul complexului imobiliar construit de el a fost transformat într-o parcare ultra modernă.

Cu o capacitate de aproape 600 de maşini, parcarea, la care mulţi şoferi bucureşteni râvnesc, este însă exclusiv destinată rezidenţilor din complexul imobiliar Orhideea Gardens. ?Oferim 450 de locuri de parcare subterane şi încă 120 la suprafaţă. Practic putem oferi la două apartamente trei locuri de parcare", susţine dezvoltatorul imobiliar Daniel Pirţulea

Construcţia proiectului rezidenţial a început în 2005 cu ideea clară de a ridica un de a oferi oamenilor cele mai bune facilităţi disponibile pe piaţa imobiliară din Bucureşti, iar parcarea s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante părţi ale unui proiect imobiliar de succes.

Accesul în parcare se poate face cu ascensorul. În plus, automobilele sunt în siguranţă perfectă pentru că întreaga parcare este monitorizată permanent. Mai mult, noxele emise de maşini sunt preluate de un sistem modern care le disipează cu mult înainte de a deveni toxice.

Cele cinci clădiri a câte 11 etaje şi parcarea aferentă se află la trei minute de Gara de Nord şi cinci minute de Parcul Cişmigiu.

Antena 3

×
Subiecte în articol: locuri de parcare
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close