Antena 3 CNN Actualitate Parcarea subterană de la Teatrul Naţional, inaugurată la 2 ani după renovare

Parcarea subterană de la Teatrul Naţional, inaugurată la 2 ani după renovare

Parcarea subterană de la Teatrul Naţional, inaugurată la 2 ani după renovare
Sursa foto: foto: libertatea.ro
26 Feb 2015   •   20:18

Parcarea subterană din complexul Intercontinental - Teatrul Naţional cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurată joi, la doi ani după renovări. Au fost schimbate toate instalaţiile de ventilaţie, instalaţiile sanitare şi cele electrice şi a fost refăcută total pardoseala, plafonurile, stâlpii şi pereţii.

Mai mult, parcarea a fost modernizată, iar municipalitatea a echipat-o cu plăcuţe de citire a numerelor de înmatriculare, sisteme de plată automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare şi semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice şi CCTV. În viitorul apropiat vor exista şi sisteme de alimentare a maşinilor electrice.

Tariful pentru o oră de parcare este de 3 lei, dar cei care parchează permenent aici pot cumpăra un abonament. Inaugurarea a avut loc în prezenţa primarului Capitalei, Sorin Oprescu.

Lucrările de reabilitare au costat peste 3.000.000 de euro şi au fost realizate de grupul belgian Interparking, care a preluat această parcare în 2013. Parcarea nu mai fusese renovată din 1970 când a fost construită.

×
Subiecte în articol: parcare Teatrul National
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close