Antena 3 CNN Actualitate Parcarea supraterană de la Arena Naţională devine funcţională de luni

Parcarea supraterană de la Arena Naţională devine funcţională de luni

Parcarea supraterană de la Arena Naţională devine funcţională de luni
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Aug 2012   •   13:06

Parcarea supraterană de la Arena Naţională va fi funcţională de luni, a anunţat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu ocazia inaugurării.

"Parcarea va fi folosită în afara evenimentelor şi de către locuitorii din zonă în baza unor abonamente lunare sau anuale. Este o parcare modernă care respectă standardele europene cerute şi sperăm să mai identificăm alte zone în Bucureşti pentru a mări capacitatea locurilor de parcare", a declarat Sorin Oprescu, potrivit Agerpres.

Cu o capacitate de 1.250 de locuri şi un teren de sport multifuncţional pe acoperiş, parcarea supraterană a costat municipalitatea 35 milioane lei fără TVA şi a fost realizată în circa un an.

Parcarea este alcătuită din parter şi trei etaje, are patru lifturi, camere de supraveghere şi senzori de lumină pentru siguranţa maşinilor. La parter sunt 302 locuri, la etajul 1, 2 şi 3 câte 316 locuri.

Terenul de sport va fi destinat antrenamentelor echipelor ce vor juca pe Arena Naţională, dar şi publicului larg.

Preţul de intrare în parcare este de 1,5 lei pe oră, tarifele pentru abonamente urmând să fie stabilite de către consilierii municipali.




×
Subiecte în articol: parcare Arena Nationala Sorin Oprescu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close