Antena 3 CNN Actualitate Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, preluată de Parchetul General

Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, preluată de Parchetul General

Parchetul General a anunțat sâmbătă seară, că a preluat ancheta privind explozia din Arad, în urma căruia, omul de afaceri Ioan Crişan și-a pierdut viaţa în maşina care a sărit în aer, în dimineaţa acestei zile.

Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, preluată de Parchetul General
de Georgiana Adam    |    29 Mai 2021   •   21:43

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, informează, sâmbătă seara, instituția.

Cercetările vizează infracțiunea de omor

Parchetul General a transmis că în temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia autoturismului Mercedes Benz în parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, sâmbătă dimineața.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”, transmite Parchetul General.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce Ioan Crișan a murit în mașina, în urma exploziei.

Comunicatul integral al Parchetului general: 

În temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021.

Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin.

Citiţi şi: Bomba care l-a omorât pe omul de afaceri din Arad, montată sub scaunul șoferului. Ce au găsit autoritățile în mașină
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close