Antena 3 Actualitate Parchetul General contrazice Poliţia. Cine minte

Parchetul General contrazice Poliţia. Cine minte

09 Ian 2017   •   17:00
Parchetul General contrazice Poliţia. Cine minte

Update: Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au dispus prin ordonanță începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv infracțiunea de abuz în serviciu, în cauza având ca obiect informațiile făcute publice prin intermediul unor înregistrări difuzate în mass-media cu privire la o serie de afirmații făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Cercetările în acest dosar vizează toate aspectele prezentate opiniei publice de către persoana anterior menționată prin intermediul înregistrărilor difuzate.

În acest context, precizăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că aducerea în țară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliția Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituție. Cercetările se vor efectua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Ştire iniţială: Traian Basescu, Florian Coldea sau Laura Codruta Kovesi ar putea fi chemaţi la Parchetul General să dea explicaţii despre acuzaţiile pe care le face Sebastian Ghiţă în celebrele înregistrări.

 

Dupa zile întregi de ezitări şi bâlbâieli, autorităţile reacţionează. Dosarul penal deschis de Parchetul General împiedică însă o comisie parlamentară să mai investigheze presupusele fapte.

 

În scurt timp se pare că procurorii vor trimite un comunicat privind acest dosar. Se pare că persoanele la care Sebastian Ghiţă face referire au fost deja citate şi este posibil ca în următoarele zile să vină să dea explicaţii.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close