Antena 3 Actualitate Parchetul General: Încă nu a fost stabilită identitatea a 29 dintre cei internaţi în spitale

Parchetul General: Încă nu a fost stabilită identitatea a 29 dintre cei internaţi în spitale

de G.S.    |    01 Noi 2015   •   18:44
Parchetul General: Încă nu a fost stabilită identitatea a 29 dintre cei internaţi în spitale

 Procurorii Parchetului General susțin că, în cazul persoanelor internate în cele 12 unități sanitare, s-a stabilit cu certitudine identitatea a 38 de persoane, fiind continuate activitățile pentru stabilirea identității a 29 persoane.

 
Potrivit unui comunicat al Parchetului General remis duminică AGERPRES, în continuarea cercetărilor în dosarul privind incendiul produs în clubul Colectiv din București, au fost desfășurate activități complexe pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
 
Astfel, activitățile de identificare a persoanelor decedate și transportate la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" au fost finalizate, toate cele 26 de persoane fiind identificate.
 
De asemenea, au fost efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror.
 
"Cu privire la persoanele internate în cele 12 unități sanitare, s-a stabilit cu certitudine identitatea a 38 de persoane, fiind continuate activitățile specifice pentru stabilirea identității unui număr de 29 persoane", declară Parchetul.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close