Antena 3 CNN Actualitate Parcurile din Capitală s-ar putea redeschide în trei săptămâni. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Parcurile din Capitală s-ar putea redeschide în trei săptămâni. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Parcurile din București s-ar putea redeschise în trei săptămâni, a anunțat Gabriela Firea. Teatrele vor rămâne cu ușile închise pentru spectatori, cât despre transportul în comun primarul Capitalei anunță măsuri sporite de protecție și cere autorităților să asigure măști pentru călători.

Parcurile din Capitală s-ar putea redeschide în trei săptămâni. Anunțul făcut de Gabriela Firea
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
24 Apr 2020   •   10:20

”Am repornit activitatea pe toate șantierele din Capitală. Am scris un set de reguli, le-am spus așa stă treaba, trebuie să respectați regulile și doar în aceste condiții repornim șantierele. Au înțeles, au semnat și așa se întâmplă acum.

La transportul în comun vom reveni treptat și sunt de acord ca Statul să fie cel care asigură măsurile de protecție pentru cetățeni.

Parcurile, e o discuție aici. Fac analize în această perioadă. Trebuie să redeschidem, mai ales parcurile mari unde ar fi mai mic pericolul de a se întâlni mai multe persoane în același loc”, a zis Firea într-un interviu cu Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: parcuri Capitală
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close