Antena 3 CNN Actualitate Părintele Ciprian de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că a fost folosit în campania de vaccinare fără voia sa: "Totul este o minciună!"

Părintele Ciprian de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că a fost folosit în campania de vaccinare fără voia sa: "Totul este o minciună!"

Una dintre cele mai importante voci din Biserica Ortodoxa Română acuză, că imaginea sa este folosită în campania pro vaccinare. Eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale spune că totul este o minciună.

Părintele Ciprian de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că a fost folosit în campania de vaccinare fără voia sa: "Totul este o minciună!"
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2021   •   20:07

Arhimandritul Ciprian Grădinaru susţine că nu a declarat niciodată că se va vaccina, desi agenţia naţionala de presă Agerpres a publicat în aceasta lună, această ştire.

Eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naţionale spune că totul este o minciună

Sunt teorii și vorbesc mulți în numele meu și nu a venit nimeni să mă întrebe dacă m-am vaccinat sau nu m-am vaccinat și nimeni nu m-a întrebat dacă susțin sau nu susțin vaccinarea. Este o problemă de conștiință a fiecăruia, dacă se vaccinează sau nu se vaccinează. Nu poți să îi impui omului să se vaccineze, sau să nu se vaccineze. Este o liberate a fiecăruia dacă trebuie să se vaccineze, întrucât și aceste vaccinuri sunt vaccinuri experimentale care dacă, cine se uită pe prospectul lor, va vedea că însuși producătorul nu își asumă urmările și conecințele. Semnezi pe propria conștiință urmările pe care ți le asumi dacă te vaccinezi și este o responsabilitate sau o libertate a fiecăruia dacă se vaccinează. 

Întrebat de ce s-a folosit numele său, părintele a răspuns:

"Te foloseşti aşa, ca reclamă. Asta este problema lor. Nu a venit nimeni să mă întrebe pe mine personal, dacă m-am vaccinat sau dacă nu m-am vaccinat, sau dacă susţin sau nu susţin vaccinul. Mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să îmi folosească numele, pentru că, consider, prezint o credibilitate şi atunci se folosesc de acest nume", a spus Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naţionale.

Cine are interesul să îl acuze pe preot

Jurnaliştii au reacţionat imediat la acuzaţiile înaltului ierarh şi au prezentat inregistrarea discuţiei din 23 aprilie.

Aceştia susţin că preotul Ciprian Grădinaru a declarat că se va vaccina, iar declaratţile prezentate îi aparţin în totalitate.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close