Antena 3 CNN Actualitate Părintele Francisc Doboș, de la înmormântarea lui Benedict al XVI-lea: ”Dincolo de doliu a fost momentul de recunoștință, de rugăciune” ”

Părintele Francisc Doboș, de la înmormântarea lui Benedict al XVI-lea: ”Dincolo de doliu a fost momentul de recunoștință, de rugăciune” ”

Părintele Francisc Doboș a fost prezent la slujba de înmormântare a lui Benedict al XVI-lea.

Părintele Francisc Doboș, de la înmormântarea lui Benedict al XVI-lea: ”Dincolo de doliu a fost momentul de recunoștință, de rugăciune” ”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    05 Ian 2023   •   16:01

Aproape 200.000 de oameni au fost prezenți în Piață Sfântul Petru la slujba de înmormântare a fostului papă Benedict al XVI-lea.

Ceremonia oficiată de Papa Francisc s-a încheiat, iar sicriul cu trupul neînsuflețit a fost readus în Bazilica Sfântului Petru și apoi transportat în cripta specială din interiorul Vaticanului pentru înhumare.

”Au fost atât de mulți oameni care s-au recules și dincolo de doliu sau de momentul de tristețe, pentru că e vorba de o de o înmormântare, a fost momentul de recunoștință, de rugăciune, aplauzele.

Oamenii i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru ceea ce Papa Benedict a reprezentat și a adus în viața Bisericii Catolice de-a lungul anilor”, a declarat părintele Francisc Doboș într-o intervenție la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Francisc Doboș Benedict XVI
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close