Antena 3 CNN Actualitate ”Vrem să se schimbe ceva în țara asta!” | Protest în Piața Victoriei al colegilor şi rudelor lui Roberta şi Sebi, tinerii uciși la 2 Mai

”Vrem să se schimbe ceva în țara asta!” | Protest în Piața Victoriei al colegilor şi rudelor lui Roberta şi Sebi, tinerii uciși la 2 Mai

Rude şi prieteni ai celor doi tineri care au murit în accidentul de la 2 Mai au protestat, duminică, în Piaţa Victoriei. Ei au cerut înăsprirea pedepselor pentru şoferii care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, dar şi ca Poliţia să acţioneze conform legislaţiei.

de Ana Ciuvică    |    01 Oct 2023   •   21:31

La protest au participat câteva zeci de persoane care au adus flori albe şi au afişat pancarte cu mesaje precum "Siguranţă pentru viitorul tău!", "Ignoranţa ta, pierderea noastră" sau "Nu este de ajuns". De asemenea, aceştia au afişat fotografii cu cele două victime ale accidentului.

Totodată, apropiații celor doi tineri uciși în accidentul de la 2 Mai spun că au lansat și un ONG prin care vor să militeze pentru a-i informa pe tineri ce înseamnă de fapt consumul de droguri 

”Prin moartea fiului meu, eu vreau să se schimbe ceva în țara asta  Deci nu e numai pentru Sebi. Chiar vrem să se schimbe ceva în țara asta”, a spus tatăl lui Sebi.

Citește și: Tatăl lui DJ Lalla rupe tăcerea! Declaraţia cutremurătoare făcută chiar în ziua în care şi-a îngropat copilul 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Vrem să se schimbe ceva în țara asta!”

”Dacă ești mamă mamă în adevăratul sens al cuvântului ar trebui să îți educi copilul de la început, cum m-am chinuit eu să-mi educ copiii. Din puținul nostru, le-am oferit tot, le-am dat o educație, cursuri, tot ce se putea face într-o viață normală să ajungă ceva.

Să rămână în închisoare pe viață, zic eu. Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui.

Toți tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare, să aibă siguranță noaptea pe stradă”, a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accidentul de la 2 Mai.

Sebi și Roberta, uciși în accidentul de la 2 Mai

Vlad Pascu, şoferul în vârstă de 19 ani care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, fiind drogat la volan, a fost pus sub acuzare pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.

Miruna Pascu, mama sa, se află în arest preventiv, fiind acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

În dosar este cercetat şi tatăl lui Vlad Pascu, sub control judiciar, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close