Antena 3 Actualitate Părinţii bebeluşilor arşi vor ca toţi vinovaţii să plătească, nu doar asistenta Cîrstea (VIDEO)

Părinţii bebeluşilor arşi vor ca toţi vinovaţii să plătească, nu doar asistenta Cîrstea (VIDEO)

26 Aug 2010   •   22:33
Părinţii bebeluşilor arşi vor ca toţi vinovaţii să plătească, nu doar asistenta Cîrstea (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News

N-o transformaţi pe asistentă într-un ţap ispăşitor! Este strigătul părinţilor care şi-au pierdut copiii în tragedia de la Giuleşti. Vor ca toţi vinovaţii să plătească. Şi mai cer ceva: răzbunare... Cu orice preţ!

"Eu, dacă eram legea, le ardeam picioarele, călcâiele, să ardă şi să simtă suferinţa la copii", susţine una dintre femeile care şi-au pierdut nou-născuţii la Maternitatea Giuleşti.

Au fost nevoiti să treacă rapid peste şocul înmormântării. Acum, înarmaţi cu răbdare şi cu sete de răzbunare, au început să-şi caute dreptatea.

Joi, oamenii au rememorat la Parchet clipele fatale din ziua incendiului. Procurorii vor să reconstituie evenimetele de atunci şi prin mărturiile părinţilor.

Nu se mai poate face nimic pentru niciuna dintre cele 5 familii care în loc de botez au făcut înmormântarea. Cu toţii vor să ceară despăgubiri maternităţii. Chiar dacă ştiu prea bine că nici toţi banii de pe lume nu le mai aduc îngeraşii înapoi.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close