Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Mădălinei Manole, înşelaţi de un bărbat care pretindea că are informaţii cruciale despre moartea artistei

Părinţii Mădălinei Manole, înşelaţi de un bărbat care pretindea că are informaţii cruciale despre moartea artistei

Părinţii Mădălinei Manole, înşelaţi de un bărbat care pretindea că are informaţii cruciale despre moartea artistei
Sursa foto: Intact Images
03 Dec 2010   •   19:29

Umbrele Mădălinei Manole par să-şi facă dreptate singure. Escrocul care a încercat să profite din drama părinţilor artistei a fost prins. În urmă cu câteva luni, bărbatul a reuşit să-i înşele cu 1.200 de lei, după ce i-a convins că are informaţii cruciale despre moartea Mădălinei. A fugit cu banii şi nu a mai dat niciun semn. Acum, escrocul se află în arestul poliţiei din Bacău.

Se numeşte Sorin Ilioaia şi are 45 de ani. Victimele sale îl ştiau drept Dragoş. “Suspectul s-a prezentat la familia artistei, susţinând că a fost un apropiat al ei, totodată spunând că deţine anumite înregistrări”, a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova.

Înregistrări cu soţul artistei, Petru Mircea. Ba chiar le-a redat un fragment dintr-o conversaţie telefonică. Şi s-a oferit să aducă dovezile acasă la părinţii artistei.

“Suspectul a spus că are nevoie de suma de 1.200 de lei, pentru a achita spitalizarea unei persoane pe care a accidentat-o de la domiciliul său către domiciliul victimelor”, a spus inspectorul Daniel Radu.

A lăsat o geantă cu aşa-zisele dovezi acasă la părinţii Mădălinei, apoi au plecat la spitalul judeţean, pentru a da banii presupusei victime. Aici, bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale spitalului. S-a prefăcut că vorbeşte la telefon, apoi a ieşit pe furiş din spital.

Când s-au întors acasă, părinţii Mădălinei au descoperit ce era de fapt în geanta cu dovezi. Nişte merdenele. Au sunat imediat la poliţie, unde au aflat că au fost înşelaţi de un escroc profesionist, urmărit de aproape cinci ani.

 


“Din aproape în aproape s-a ajuns la identificarea şi arestarea lui, ocazie cu care s-a constatat că el era o persoană urmărită”, a mai spus purtătorul de cuvânt IPJ Prahova.

“Bărbatul de 45 de ani a fost depistat în Piatra Neamţ. Bărbatul are de executat o sentinţă de un an şi şase luni pentru înşelăciune”, a precizat inspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Şi asta pentru că bărbatul are în palmares cel puţin 19 înşelăciuni. Chiar şi după ce a fost arestat, Sorin Ilioaia susţine că de fapt, a împrumutat banii de la părinţii Mădălinei Manole iar înregistrările sunt reale.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole parinti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close