Antena 3 CNN Actualitate Părinţii tinerei înecate la Cernavodă, găsiţi morţi, unul în şifonier, celălalt sub pat

Părinţii tinerei înecate la Cernavodă, găsiţi morţi, unul în şifonier, celălalt sub pat

Părinţii tinerei înecate la Cernavodă, găsiţi morţi, unul în şifonier, celălalt sub pat
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Ian 2011   •   18:44

Mama tinerei, care a murit înecată luni la Cernavodă, a fost găsită fără suflare, într-un şifonier, iar tatăl ei, de asemenea mort, sub pat. Cei doi erau în aceeaşi cameră. Ea era taiată la gât, el era înjunghiat. Femeia a fost descoperită prima, de rude. Acestea au chemat poliţia care l-a găsit şi pe bărbat.

Femeia şi soţul ei au dispărut de luni seară, după ce s-au dus la morga cimitirului Medgidia pentru a-şi identifica fata.

Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pus capăt zilelor, luni, aruncându-se de pe Podul de la Cernavodă, în judeţul Constanţa. Însă, informaţii ulterioare i-au determinat pe poliţiştii constănţeni, care investighează moartea celor doi tineri, să ia în calcul şi varianta ca bărbatul să o fi ucis pe femeie, luând-o în braţe împotriva voinţei ei şi aruncându-se împreună în Dunăre, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 15:00. Martorii susţin că, în momentul în care s-au aruncat de pe pod, cele două persoane se ţineau de mână.

La scurtă vreme după ce a avut loc incidentul, o echipă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea s-a deplasat la faţa locului şi a scos trupul femeii la mal. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

 

×
Subiecte în articol: moarta sinucidere Cernavoda crima Medgidia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close