Antena 3 CNN Actualitate Părinţii turiştilor pierduţi pe Valea Caraiman oferă recompensă de un miliard de lei pentru găsirea lor

Părinţii turiştilor pierduţi pe Valea Caraiman oferă recompensă de un miliard de lei pentru găsirea lor

Părinţii turiştilor pierduţi pe Valea Caraiman oferă recompensă de un miliard de lei pentru găsirea lor
03 Dec 2008   •   21:38

10 salvamontişti din Buşteni şi Dâmboviţa însoţiţi de un echipaj SRI au urcat din nou pe munte miercuri, pentru a-i căuta pe cei doi turişti din Bucureşti, dispăruţi în urmă cu mai bine de o săptămână în munţii Bucegi. Tatăl băiatului ar fi dispus să ofere chiar şi o recompensă de un miliard de lei vechi (100.000 de lei noi) pentru cei doi, vii sau morti.
Din păcate nici de această dată salvamontiştii nu au găsit nimic. Timp de 4 ore i-au căutat pe cei doi în Valea Caraiman în perimetrul în care a fost detectată cartela telefonică a tânărului. Acolo, stratul de zăpadă are o grosime de 10 metri iar salvatorii se tem să sape prea adânc de teamă să nu se producă o avalanşă. Salvamontiştii vor relua căutările joi dimineaţă, dacă vremea le va permite.
Pe 22 noiembrie cei doi tineri din Bucureşti au urcat pe munte dar au rămas înzăpeziţi în Valea Caraiman. Au sunat la 112 ca să ceară ajutor. De-atunci nimeni nu a reuşit să mai ia legătura cu ei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: recompensa
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close