Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii scandalagii ar putea fi scoși din plen de jandarmi. Măsuri extreme analizate de Camera Deputaților

Parlamentarii scandalagii ar putea fi scoși din plen de jandarmi. Măsuri extreme analizate de Camera Deputaților

Camera Deputaților analizează introducerea unor sancțiuni mai aspre pentru parlamentarii scandalagii, inclusiv posibilitatea scoaterii acestora din sală cu jandarmii.

Parlamentarii scandalagii ar putea fi scoși din plen de jandarmi. Măsuri extreme analizate de Camera Deputaților
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   15:07

Conducerea Camerei Deputaților analizează posibilitatea modificării Regulamentului, astfel încât jandarmii să poată fi prezenți la ședințele de plen.

Decizia a venit după ce modificările precedente, care ar fi trebuit să-i țină în frâu pe parlamentarii care nu au o atitudine potrivită în momentul dezbaterilor, nu au avut succes.

Săptămâna trecută, anumiți parlamentari s-au îmbrâncit chiar în timpul unei ședințe, motiv pentru care se ia în calcul înăsprirea sancțiunilor.

Totuși, scoaterea din sală a unui politician va fi o soluție extremă, aplicată doar în cazul în care acesta nu-și schimbă atitudinea în urma atenționărilor președintelui de ședință.

Citește și: Familia elevului român, mort în timpul unei excursii în Austria, a început procedura de repatriere. Detalii din ancheta polițiștilor

Cu toate acestea, în prezent, propunerile sunt doar analizate, urmând să fie dezbătute într-o ședință a Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

×
Subiecte în articol: parlamentari scandal jandarmi
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close