Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii puterii, aduşi cu o cursă charter în Bucureşti pentru a vota Guvernul

Parlamentarii puterii, aduşi cu o cursă charter în Bucureşti pentru a vota Guvernul

Parlamentarii puterii, aduşi cu o cursă charter în Bucureşti pentru a vota Guvernul
Sursa foto: Foto: ziar.com
07 Feb 2012   •   22:00
Analistul Radu Tudor a declarat în cadrul ediţiei speciale de marţi seară de la Antena 3 că o cursă charter a fost trimisă, în plin viscol, în Constanţa, pentru a aduce în Capitală parlamentarii coaliţiei aflată la guvernare, în contextul în care Guvernul nou format îşi aşteaptă votul de încredere în Parlament.

Aeronava se află pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogâlniceanu şi aşteaptă să-i aducă la Bucureşti pe parlamentarii puterii. Parlamentarii opoziţiei nu au fost contactaţi şi nici informaţi cu privire la această cursă.

 


Trei parlamentari PDL şi doi parlamentari UDMR, printre pasagerii aeronavei.

Deputatul Ahmed Aledin, reprezentantul Minorităţii turco-tătare în Parlament a confirmat la Antena 3, în cadrul unei convorbiri telefonice, că o aeronavă charter de la Bucureşti aşteaptă să decoleze de pe aeroportul din Constanţa cu direcţia Capitala.

 


Potrivit unui comunicat al Companiei TAROM, efectuarea unei curse speciale la Constanţa a fost anunţată. În comunicat apar informaţiile conform cărora  cursa se va efectua în data de 7 februarie 2012, cu plecare la orele 21.15 din Bucureşti, Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni, iar din Constanţa va decola înapoi spre Bucureşti la orele 22.30.

Mai mult, potrivit jurnalistului Victor Ciutacu, mai mulţi parlamentari din zona Moldovei au venit în Capitală, în coloană oficială escortată de Poliţie, pe drumuri naţionale OFICIAL blocate pentru noi, ceilalţi.

În acest timp, premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu şi liderii coaliţiei au început discuţiile privind formarea noului Guvern. Propunerile pentru ministere au fost făcute, următorul pas fiind acela al votului de încredere al Parlamentului.



×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close