Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii și ideile lor trăsnite

Parlamentarii și ideile lor trăsnite

Parlamentarii și ideile lor trăsnite
13 Aug 2018   •   13:13

Parlamentarii spun lucruri trăsnite. Au dovedit-o cu propunerile legislative din sesiunea care tocmai s-a încheiat. Astfel, pensionarea animalelor de serviciu, ziua dăruirii, înfiinţarea unei şcoli pentru parlamentari sau combaterea românismului sunt doar o parte dintre ele.

Deputatul ALDE Alexandru Băişanu îi vrea pe parlamenatri înapoi pe băncile şcolii. Astfel, el a venit cu o propunere legislativă care poate prevede înfiinţarea unei şcoli de perfecţionare pentru parlametari, dar şi pentru acele persoane care în viitor vor să ocupe o funcţie parlamentară. Iniţiatorul aduce ca argument printre altele că România este printre puţinele ţări din Europa care nu are o astfel de insitituţie.

Dar deputatul ALDE nu s-a oprit aici. Tot lui îi aparţine o altă ide năstruşnică. Astfel, el a iniţiat un proiect de lege pentru înfiinţarea „Societăţii Naţionale Cai de Rasă", propunere care se află în prezent înregistrată la Senat pentru dezbateri şi care conţine ca argument fraza: "Caii noştri de rasă sunt nişte tablouri vii şi au de fapt o valoare inestimabilă".

Următorul proiect de lege care a atras atenţia aprţine unui grup de parlamentari din PNL, USR şi PMP şi se referă la pensionarea animalelor de serviciu. Astfel, proiectul prevede ca instituţiile în slujba cărora au actiat animalele să le asigure după pensionare suma de bani necesară hranei şi tratamentelor medicale.

Şi tot în sesiunea parlamentară recent încheiată, a fost depus un proiect pentru combaterea antiromânismului, după ce o propunere referitoare la combaterea antisemitismului a fost adoptată.

 

×
Subiecte în articol: parlamentari
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close