Antena 3 CNN Actualitate Pârlirea porcului nu e treabă uşoară. Patru case au luat foc în Argeş

Pârlirea porcului nu e treabă uşoară. Patru case au luat foc în Argeş

Pârlirea porcului nu e treabă uşoară. Patru case au luat foc în Argeş
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Dec 2011   •   17:20

În urma unui incendiu izbucnit luni, 30 de persoane din Argeş au rămas fără locuinţe. Nenorocirea a fost cauzată de o butelie folosită la pârlirea unui porc, informează Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că furtunul buteliei a sărit din recipient şi a cuprins un fânar, extinzându-se la patru case din apropiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
   
"Câţiva localnici au tăiat porcul, iar pentru a pârli animalul au folosit un dispozitiv improvizat. Furtunul buteliei a iesit din recipient, cu flacără, iar focul s-a întins la un fânar aflat deasupra uneia dintre case şi ulterior la celelalte trei imobile aflate foarte aproape una de cealaltă, flăcările extinzându-se cu repeziciune. În case a fost mult material combustibil, iar unele dintre ele sunt construite din paiantă, bârne şi pământ. Nu a fost nimeni rănit, dar pagubele sunt foarte mari. Cele patru case au fost distruse de flăcări şi, după estimarea proprietarilor, 30 de persoane au rămas fără un acoperiş deasupra capului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.
   
Pompierii militari, veniţi la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, două de la Piteşti şi una de la Bradu, au oprit extinderea flăcărilor iar în momentul de faţă, autorităţile locale încearcă să găsească o soluţie pentru cazarea persoanelor rămase fără adăpost.



×
Subiecte în articol: incendiu Argeş locuinte butelie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close