Antena 3 CNN Actualitate Partidă de golf pe drumul plin de gropi, în județul Vaslui: ”Cineva ne recomanda să jucăm”

Partidă de golf pe drumul plin de gropi, în județul Vaslui: ”Cineva ne recomanda să jucăm”

Deranjați de drumurile ciuruite de gropi, locuitorii comunei Roşieşti, din Vaslui, au găsit o metodă inedită de protest. Le-au transformat în teren de golf.

Partidă de golf pe drumul plin de gropi, în județul Vaslui: ”Cineva ne recomanda să jucăm”
Sursa foto: Facebook
de Adelina Miron    |    10 Ian 2022   •   09:14

Într-un videoclip postat pe Facebook, un protestatar îndeamnă cetăţenii comunei să organizeze o strângere de semnături pentru a convinge Consiliul Judeţean să reabiliteze drumul.

„Cineva ne recomanda nu cu mult timp în urm să jucăm golf că face bine pentru sănătate. Cred că cei de la Consiliul Județean Vaslui s-au conformat ordinului și au creat un teren de golf pe asfalt.”, spune bărbatul în videoclip.

„Cred că a venit momentul să nu mai credem în speranța că acest drum DJ244A va fi reabilitat de către Consiliul Județean, ei știu doar să pună petice sau arunce gunoiul sub preș, că poate așa prostii nu o să vadă bătaia de joc! Așa că ar trebui sa nu mai fim nepăsători și să începem în a strânge semnături pentru a le cere celor de la județ reabilitarea acestui drum!” a fost mesajul postat de protestatar pe Facebook. 

Nu este prima dată când vasluienii găsesc modalităţi inedite de a protesta. În 2018 a fost organizată o întreagă partidă de pescuit în gropile unui alt drum din judeţ.

×
Subiecte în articol: golf gropi Vaslui protest
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close