Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Păun l-a denunțat pe Mădălin Voicu la DNA: ”De fiecare dată când dorea bani...”

Nicolae Păun l-a denunțat pe Mădălin Voicu la DNA: ”De fiecare dată când dorea bani...”

Nicolae Păun l-a denunțat pe Mădălin Voicu la DNA: ”De fiecare dată când dorea bani...”
de M.Z.    |    02 Aug 2016   •   12:40

Mădălin Voicu (PSD) și Nicolae Păun (Partida Romilor) au ajuns să se urască de moarte, după ce Camera Deputaţilor a avizat favorabil, în februarie 2016, arestarea doar a primului dintre ei.

Păun s-a supărat că doar el a fost arestat în dosarul deturnării de fonduri europene și l-a denunţat pe Voicu la DNA, că se folosea de fondurile Partidei Romilor după bunul plac şi că şi-a băgat nevasta în mai multe proiecte europene, informează Adevărul.ro.

Citiși și Nicolae Păun: „Eu, ţiganul din Ferentari, trebuie să stau în arest. Mădălin Voicu trebuie să stea acasă”

„Inculpatul Păun Nicolae a precizat, textual, în ceea ce îl priveşte pe Mădălin Voicu, faptul că «de fiecare dată când dorea bani sau acţiuni, spectacole şi altele, se ducea direct la Rotariu Florentina (n.r. manager general al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa), de la care lua bani atât cât considera că îi este necesar, atât pentru acele acţiuni, cât şi pentru nevoile sale personale, pe care numai el ştie cum îi deconta»“, au arătat anchetatorii. 

Mai mult, Mădălin Voicu s-ar fi folosit în scop electoral şi de banii daţi de Guvern pentru acţiuni ale romilor, a acuzat Păun în denunţul făcut la DNA. Și nu s-a oprit aici: Nicolae Păun a spus și că a acceptat să o plătească pe nevasta amicului său fără să presteze nimic.

Deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au fost trimişi în judecată, pe 20 iulie, în dosarul privind deturnarea de fonduri europene destinate integrării sociale a persoanelor de etnie romă.

Ei sunt acuzaţi că au deturnat milioane de euro din banii destinaţi romilor. Cei doi deputaţi ar fi făcut presiuni pentru a promova o lege de amnistie fiscală pentru romi.

Prejudiciul în acest dosar s-ar ridica la 5,4 milioane de euro fonduri europene, plus 674.000 de euro de la buget. 

Ce conține dosarul de 5.000 de pagini al lui Mădălin Voicu: un volum din 19 plin cu interceptări și un limbaj foarte colora

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu Nicolae Paun denunt
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close