Antena 3 CNN Actualitate Un pasager român a amenințat că aruncă în aer un avion în care se aflau peste 170 de persoane. Aeronava tocmai decola de la Roma spre Iași

Un pasager român a amenințat că aruncă în aer un avion în care se aflau peste 170 de persoane. Aeronava tocmai decola de la Roma spre Iași

Alertă cu bombă la bordul unei aeronave care urma să decoleze, sâmbătă seara, de la Roma spre Iași. Un pasager român le-ar fi spus însoțitorilor de zbor că va arunca avionul în aer.

Un pasager român a amenințat că aruncă în aer un avion în care se aflau peste 170 de persoane. Aeronava tocmai decola de la Roma spre Iași
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   13:31

Un pasager român a ameințat că va arunca în aer avionul care trebui să decoleze de la Roma și  în care se aflau peste 170 de persoane.

Echipajul a oprit manevrele de decolare, iar la bordul avionului au urcat forțele de ordine, care l-au dat jos din aeronavă pe bărbat.

Alarma s-a dat sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, chiar înaintea decolării avionulul care trebuia să ajungă la Aeroportul din Iași, potrivit stirileprotv.ro.

În avion se aflau 176 de călători, împreună cu membrii echipajului. În cele din urmă, aeronava a ajuns la Iași, în siguranță, cu o întârziere de 90 de minute.

×
Subiecte în articol: roma pasager roman avion
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close